Prisjakt

D3str0yer

Medlem sen 2009-01-26
37
Bidrag
44
Hjälpsamröster
Razer Pro Click
Full Star 1
3.7
(3)
1 090 kr
D
D3str0yer
37 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
8 månader sedan

Föredrar faktiskt denna mus över Logiech's populära Mx Masters 3s...Varför? *Aning bättre ergonomisk form (subjektiv åsikt) * 1000 hz, det är så mycket enklare att navigera runt med denna mus jämfört med Mx 3s * Lättare vikt, det skiljer ca 40g, vilket gör en ganska stor skillnad. Pro Click har lite sämre funktionalitet, mjukvaran är inte lika imponerande. Den använder också tyvärr micro-usb för att ladda, ingen deal breaker då batteritiden är väldigt bra, men tråkigt. Den lägre vikten och uppdateringsfrekvensen gör dock störst skillnad till Pro Clicks favör.

Demeyere ProLine Stekpanna 28cm
Full Star 1
4.4
(5)
1 915 kr
D
D3str0yer
37 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan

Efter ca 2 månaders användning av denna panna så är jag nu ganska säker på att det blir min sista. Använder man pannan på rätt sätt så kan du i stort sett steka allt i den, ja till och med ägg och tunna pannkakor. Det finns mängder av videos på Youtube, men kort och gott så handlar det främst om att förvärma pannan korrekt, samt att addera stekfett efter den är uppvärmd. Fördelarna mot en panna i gjutjärn/kålstål är att man inte behöver ta hand om en panna i rostfritt stål på samma sätt. Det räcker med att rengöra och torka, dessutom kan man lämna det i blöt för en ännu lättare rengöring. Personligen anser jag också att en skinande ren panna i rostfritt stål är betydligt vackrare än en inbränd panna i gjutjärn/kolstål.

Northsport
Utmärkt
(57)
D
D3str0yer
37 omdömen
UtmärktRedigerades ett år sedan

Sveriges enda återförsäljare av Vivobarefoot! 5/5 bara på det :) Annars: -Snabba leveranser -Smidiga returer -Bra hemsida 5/5.

WhiteAway
Bra
(500+)
D
D3str0yer
37 omdömen
UselRedigerades 2 år sedan

I efterhand så skulle jag istället köpt från en "riktig" butik, valde med installation och det framgår inte alls speciellt tydligt vad som faktiskt ingår till skillnad mot t ex Elon. Så i slutändan så blev det några tusenlappar bortkastade. Även leveransen var helt bedrövlig, du är tvungen att vara tillgänglig hela dagen med endast 20 mins förvarning. Vanligt folk jobbar vid dessa tidpunkter... Också undermålig kundservice, det tar 20-30 min mellan varje svar i chatten. Returfrakten kostar också nästan lika mycket som installation+frakt...

Clas Ohlson
Bra
(425)
D
D3str0yer
37 omdömen
OK2 år sedan

Snabb leverans... Men varan levererades enbart i produktemballaget, det fanns noll yttre skydd/emballage. Har faktiskt aldrig fått en dyr/stor produkt skickat på detta sätt från någon annan onlinebutik. Produkten som beställdes var ganska dyr samt innehöll ett tillbehör i glas.

Samsung
OK
(282)
D
D3str0yer
37 omdömen
Usel2 år sedan

Förmodligen en av Sveriges absolut sämsta support -Det är nästintill omöjligt att komma fram i chatten, det finns inget kösystem (den enda supporten med en chatt utan ett kösystem i Sverige?) -Ringer du så möts du av helt okunniga personer, förmodligen är dom inhyrda utan någon större koll. - Inte heller uppdateras du på mail/ordersidan. Rent ut sagt bedrövligt, Samsung må kunna hårdvara, men inte fan vet dom hur man ska sälja produkter till privatkunder.

Technics EAH-AZ60 Wireless In-ear Headset
Full Star 1
4.5
(16)
2 208 kr
D
D3str0yer
37 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 2 år sedan

För mig så är dessa dom bästa true wireless-hörlurarna på marknaden. Allt bara fungerar precis som det ska. Äntligen en hörlur med ett ambient mode som är världsklass, musiken pausas och återupprepas när du går ut läget. Touch-kontrollerna är precisa och kan anpassas helt till dina egna preferenser. -Duglig ANC -Litet fordral -Bra passform på lurarna -Ambient mode -Bra touch-kontroller - Bra ljudkvalitet - LDAC -Fantastiskt App med många funktioner Måste jag säga något negativt så är det helt klart avsaknaden av trådlös laddning. Dock lite synd att inte fler återförsäljare i Sverige säljer dessa lurar.

Asus ZenFone 8 ZS590KS 5G Dual SIM 8GB RAM 128GB
Full Star 1
3.7
(13)
4 990 kr
D
D3str0yer
37 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 3 år sedan

Smått otrolig mobil för priset! -Otroligt bra skärm - Väldigt bra högtalare - Relativt litet format - IP-rating -Ganska bra batteri -Rent Android, fast med en mängd extrafunktioner - Bra kamera -3,5 mm uttag - Stöd för senaste WiFi/Bluetooth-tekniken - LED i botten för notifikationer (funkar bra om mobilen t ex ligger på ett bord För priset så är detta inget annat än 5/5, speciellt med tanke på att så få modeller har ett mindre format (förutom budgetmobiler).

Microsoft Xbox Series X 1TB 2020
Full Star 1
4.8
(124)
5 323 kr
D
D3str0yer
37 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 3 år sedan

- Riktigt snabb och tyst - HDR10, Dolby Vision, Dolby Atmos - Quick Resume (helt otroligt, du kan lätt och snabbt byta mellan olika spel samtidigt som du börjar precis där du slutade) - Upp till 4k/120 FPS - GamePass Ultimate (100+ titlar, ännu fler nu när EA play inkluderas). - Bakåtkompatibilitet, du kan till och med spela många OG Xbox titlar! - Kalla mig old school, men jag gillar att Xbox kör på AA-batterier istället för inbyggda, du behöver inte hålla på med kablar eller bry dig om batteriet, tar batteriet slut så byter du bara mot ett nytt par fulladdade AA. Det enda negativa är väl att både Xbox och PS5 saknar många riktiga next gen titlar, men det kommer dom närmaste 1-2 åren. För att summera, Quick Resume, GamePass och bakåtkompatibiliteten står verkligen ut, bara det är värt pengarna.

Shure Aonic 50 Wireless Over-ear Headset
Full Star 1
3.7
(6)
3 260 kr
D
D3str0yer
37 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan

Vill du ha ett per trådlösa ANC-hörlurar som har ett balanserat ljud där basen inte tar över allt för mycket? Då är Shure Aonic 50 för dig! Jag har provat en mängd olika trådlösa hörlurar, Aonic 50 är lätt mina favoriter. Öronkuddarna är också löstagbara, förutom Bluetooth så kan du också lyssna via USB och 3.5 mm (utan påslaget batteri). Finns också multipoint och en mängd Bluetooth codces, inklusive Aptx LL och LDAC.