Prisjakt

andypandyswe

Medlem sen 2004-03-02
34
Bidrag
9
Hjälpsamröster
Webhallen
Utmärkt
(500+)
a
andypandyswe
34 omdömen
UselRedigerades 5 år sedan

2020-03-05: Numera medlemsnivå "Black Lvl17". Varit medlem i 13 år och handlat för närmare 150.000 på webhallen. Fem dagar för att få hem en trasig TV och sedan ska man själv hålla på och fylla i papper, fota, maila, stanna hemma från jobbet för att få den upphämtad, stanna hemma från jobbet för att ta emot en ersättningsprodukt OCH få en faktura på en ny TV tills dom fått returen tillbaka. "Så tråkigt!" heter det i mail men man lyfter inte ett finger för att göra kunden nöjd. Avslutar konto/medlemsskap så fort jag får en ny TV och dom rivit faktura nummer 2. Jag har medlemsnivå "White" vilket ger tillgång till "speedpacking". Beställde 10 produkter. 1 av dem (en liten kretskorts-ssd) var slut så ett meddelande ploppade upp om att allt skulle skickas inom 1-2 dagar. Kan ju tycka att man kunde skicka 9 av de 10 sakerna på en gång isåfall. Efter 8 dagar kom paketet till utlämningsställe. Åtta dagar! Är det 2017 eller 1917? Jag hade kunnat gå fram och tillbaka till närmsta Webhallen-butik över 30 gånger på den tiden. Innan paketet kom försökte jag avbeställa för att åka och köpa grejerna på annat håll men eftersom svarstiderna hos kundtjänst är så långa så postade dom allt två dagar efter att jag mailat och inte fått svar. Till saken hör att Webhallen inte var billigast på någon av produkterna men jag tyckte/trodde det skulle gå snabbt och smidigt om jag beställde allt från ett och samma ställe.

Asus ROG Strix Z270H Gaming
Full Star 1
3.9
(8)
a
andypandyswe
34 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Mitt första datorbygge... Har inte byggt färdigt ännu men i manualen står det typ "fäst motherboarden i chassit genom de åtta skruvhålen". Nedanför detta är det en bild med endast sju skruvhål utritade. I mitt Phantek Eclipse P400 -chassi finns sju hål för ATX men det sjunde hålet är placerat 1 cm för långt till höger (eller hålet i moderkortet är placerat 1 cm för långt till vänster). Osäker på hur allvarligt detta är och vet inte om det är fel på moderkortet eller chassit.

Elgiganten
Bra
(500+)
a
andypandyswe
34 omdömen
UselRedigerades 8 år sedan

Beställer en barnfilm med upphämtning i varuhus. Får bekräftelsemail att den går att hämta om två timmar. Åker dit och får reda på att visst kan dom hitta min beställning och visst har dom den i lager men den har inte släppts ännu så tyvärr är det bara att åka hem igen. En väldigt besviken 11-åring undrar varför pappa lovar saker och sedan inte håller dom. J**la skitföretag!

Philips Avance Collection HR2355
Full Star 1
3.7
(3)
2 699 kr
a
andypandyswe
34 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 9 år sedan

Köpte för 1429:- på webhallen. Funkar väldigt bra (har testat Penne och spagetti än så länge). Enkelt, gott och roligt. Kul att kunna ha koll på ingredienserna man stoppar i sig. Kunde vara lite enklare att rengöra men är inte direkt jobbig som det är. Rengöringsplattorna och verktyget får plats tillsammans med mönsterskivorna i utdragslådan (om en mönsterkiva sitter monterad). Jag hade gärna sett ngn integrerad förvaring eller hållare för måttbägarna.

Audio Technica ATH-ANC7B-SVIS Over-ear
Full Star 1
3
(1)
a
andypandyswe
34 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

Har bara haft dom ett dygn men här kommer mina första intryck. + Bra aktiv brusreducering, tog på dom i bilen och det blev nästintill obehagligt tyst. Som jag tänker mig att det är att köra en elbil. + Klart och fint ljud när brusreduceringen är på + Löstagbar sladd + Extra sladd medföljer + Lätt att byta batteri (tar ett par sekunder) + Rejäl och bra väska (om än rätt stor). - Ljudet blir sämre när man slår av brusreduceringen (lite burkigt) - Tunna sladdar (men standard så lätt att byta om dom skulle gå sönder) - Ingen volymkontroll på sladden (bara en knapp för svara/lägg på eller stäng av/sätt på musiken). - Har upplevt störningar några gånger... lite grann som det ljud man kunde få i headsetet strax innan mobilen ringde förr i tiden. - breda när dom sitter på huvudet (sticker ut rätt mycket). - Inte i närheten av lika sköna att ha på som Bose quietcomfort 25 men rätt ok. Köpte för 1200:- på Dustin och dom är nog värda sitt pris.

Logitech Harmony Smart Control
Full Star 1
4.3
(38)
a
andypandyswe
34 omdömen
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 10 år sedan

Kan inte styra PS4 (vilket texten på förpackningen får det att verka som) eller boxeebox. Fjärren tappar kontakten med hubben rätt ofta. Svår att programmera om man inte har en lösning som ser ut precis som logitech har tänkt sig.

Keller Sports
a
andypandyswe
34 omdömen
UselRedigerades 10 år sedan

En vecka efter beställning kom väskan men det var fel väska. Nu ska jag packa om den, knata iväg till posten, lägga ut pengar för porto och förhoppningsvis få tillbaka mina pengar om jag vet inte hur länge. Att skicka en förbetald returblankett är tydligen helt omöjligt. Inte ens en ursäkt för att dom skickat fel produkt! Första och sista gången jag handlar av dom.

Talisman (4th, Revised Edition)
Full Star 1
5
(3)
a
andypandyswe
34 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 12 år sedan

Fantastiskt bra spel. Jag spelade det när jag var runt 15 år (2'nd edition) och har precis köpt denna revised 4'th edition (jag är nu över 40) och det är fortfarande lika roligt. Kul att dom ersatt spelfigurerna med plastfigurer istället för pappkort. Är man konstnärligt lagd kan man måla figurerna eller leja ut det jobbet om man som jag inte är det (eller givetvis låta dom vara omålade). Flera roliga expansionspack finns att köpa så det bör hålla i många år till. (Jag har köpt "the reaper" som är riktigt bra.) Jag spelar med sonen (som är 7) och visst måste jag översätta men det förtar inte från upplevelsen och han fullkomligen älskar det. Rekommenderas mycket starkt.