Prisjakt

Velodynamic

Medlem sen 2005-10-18
144
Bidrag
13
Hjälpsamröster
Elgiganten
Utmärkt
(500+)
V
Velodynamic
144 omdömen
UselRedigerades 2 år sedan

Det går fantastiskt bra att beställa ifrån EG's hemsida. Några få klick så hade 23000 kosing dragits ifrån kontot och hemleverans utav TV var bokad. Det var Black Friday den 26:e November. 2 leveransförsök gjordes till min före detta hyresrätt. Jag insåg misstaget då jag spårade leveransen på Brings hemsida. Gjorde då en ombokning den 13:e December med rätt address och telefonnummer. Då gjorde Bring ett tredje leveransförsök till fel bostad IGEN och jag fick telefonkontakt med chauffören först då han var på väg tillbaka till terminalen med TV'n. 2 leveransförsök har gjorts till rätt bostad, utan minsta varsel att de varit på ingång. Nu tre månader senare har jag inte sett röken utav vare sig TV eller pengar. PASSA ER NOGA säger jag bara. Boka eller köp gärna direkt i butik. Beställ ALDRIG hem en produkt - bäddat för trubbel.

Samsung Galaxy S9 SM-G960F/DS Dual SIM 4GB RAM 64GB
Full Star 1
3.7
(55)
3 890 kr
V
Velodynamic
144 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 6 år sedan

Kanonlur. Perfekt storlek för att hålla den med bara en hand enligt mig. Elegant och djup blåfärg. Snabb som attan - inga lags (såvida du har bra uppkopplingssignal). Blir inte lika varm som min förra telefon. Batteritiden var dålig i början men har blivit bättre. Efter ca.10 laddningar håller strömmen i ett par dygn med wifi-uppkoppling och dämpad skärm. Med snabbladdare från exempelvis Aukley laddas den på 1 timme. Bixby knappen är ett fånigt påfund. Tur att man kan avaktivera funktionen i setups. Bloatware finns där, men om man stänger av annonseringarna märks de bara först när man startar om telefon och de behöver uppdatering. Jag använder Microsoft Launcher. Första gången jag skulle öppna hållaren för sim-kortet råkade jag peta in "pinnen" på fel sida om telefonen, alltså där mikrofonen sitter. Men det gör ingenting. Det är gjort så att hålet bottnar och själva mikrofonen sitter strax bredvid innuti telefonen. Har haft: Nokia 3110, Nokia 6100, Nokia 6110 navigator, Samsung Jet S8000, Samsung S3, Sony Z3 compact och Moto X Style

Sennheiser Momentum G M2 In-ear
Full Star 1
3.2
(36)
V
Velodynamic
144 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

De sitter underbart skönt och ljudet är i toppklass. Man kan få peta upp mellanregister och diskant lite extra med eq'n, men när man väl gjort det så gräver lurarna fram detaljer som man knappast trodde fanns med i låtarna. Volymknapparna funkar på min Z3 compact. Häftig design. Edit/ Sladden är under all kritik - isoleringen skruvar och tvinnar sig likt en sladdrig lakritsrem och efter något år rämnar den sönder.

XTZ SUB 10.17
Full Star 1
4.8
(20)
5 990 kr
V
Velodynamic
144 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

2017-02-28 Skriver ner mitt betyg då subben efter 2 månader fick fullkomligt frispel. Startade en vinylplatta då den verkade drabbas av någon sorts rundgång. Den stod och brummade med fullt konutslag. Bytte till CD och bytte subwoofer utgång. Den verkade sköta sig bra i några minuter, men tappade mer och mer effekt. När musiken hade bas runt 30 Hz började baselementet plötsligt slå helt okontrollerat till det bottnade (talspolen låter som en kastanjett) några sekunder åt gången. Bröt strömmen skruvade tillbaka nivåerna till hälften och startade om. Nu finns det nästan ingen kraft kvar i burken. Troligen slutsteg eller talspole som brunnit. :\ 2017-03-10 Edit/ Fick hem ett nytt slutsteg på garantin som jag (med viss möda) kunde byta själv. Nu spelar subwoofern kontrollerat, reptilsnabbt och musikaliskt igen. Det låter otroligt snyggt, rent och balanserat i hela registret. Den kan spela riktigt djupt, men i de regionerna är det fortfarande inga gigantiska decibelnivåer. Det får man helt enkelt leva med när det gäller XTZ SUB 10.17. :) 2017-10-11 edit/ Höjer en stjärna nu när den funkat felfritt i 7 månader.

Panasonic Viera TX-P50VT60Y
Full Star 1
4.9
(14)
V
Velodynamic
144 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 7 år sedan

Grym svärta, realistiska färger, följsam bild helt utan eftersläpning och väl fungerande 3D-teknik.

Hembiobutiken
Utmärkt
(500+)
V
Velodynamic
144 omdömen
UtmärktRedigerades 7 år sedan

Bra betalalternativ och snabb leverans.

Ljudmakarn
V
Velodynamic
144 omdömen
UtmärktRedigerades 7 år sedan

Utan anmärkning.

Pro-Ject Tube Box II
Full Star 1
4.5
(4)
V
Velodynamic
144 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 7 år sedan

Kanon.

Sennheiser Momentum i M2 Over-ear
Full Star 1
4.6
(7)
2 455 kr
V
Velodynamic
144 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 7 år sedan

Kunde ha varit ännu lite vidare kuddar på höjden för större öron att få plats i dem. Annars lätta och man glömmer lätt att man har dem på sig. Avsaknaden utav stoppning på huvudbygeln kompenseras med att lurarna är väldigt lätta, så de sitter ändå bra i.o.m. att de kläms åt runt öronen. Ljudet har en väldigt varm grundklang. Basen gräver djupt och detaljerat utan att låta överdriven (som den gör i t.e.x. Sony MDR-950BT). En bra egenskap när man lyssnar på digitalt komprimerad musik med kall "loudness-karaktär". Det låter väldigt öppet och den där burkiga "inne i huvudet" känslan uteblir. Det övre registret låter aldrig vasst, men dock så är det lite för återhållsamt för mer analytisk lyssning. Nu har jag bara spelat dem i runt 6 timmar så återstår att se ifall de öppnar upp lite mera på högre frekvens. Tills dess använder jag EQ'n för att peta upp frekvenserna ifrån mitten och uppåt i skalan. Då låter dem perfekt och detaljerat hela vägen. Väldigt lättdrivna så man slipper grubbla över hörlurssteg och den där lite varmare tub-känslan finns där redan ifrån början.

Sony MDR-EX450AP In-ear
Full Star 1
4.3
(9)
V
Velodynamic
144 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 8 år sedan

Kan bara instämma i kören. Den sista stjärnan skulle ha satts om de hade något öppnare mellanregister och kanske ännu lite djupare bas. Men märk väl, lurarna är helt nya och behöver nog spelas in lite. Sedan kan det gott och väl bli full pott.