Prisjakt

daSnail

Medlem sen 2006-10-20
5
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Bang Olufsen BeoPlay HX Wireless Over-ear
Full Star 1
3.9
(9)
4 911 kr
d
daSnail
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades en månad sedan

Otrolig byggkvalitet och i mitt tycke de snyggaste på marknaden (jag har guld och beige färgade). ANC fungerar riktigt bra (inte lika bra som Sony men ändå riktigt bra). Jag har läst att många har problem med touchkontrollen på kåpan, vilket jag också hade innan jag förstod hur de fungerar. De kräver att man trycker ordentligt. Det behöver inte vara hårt men det får inte vara en för snabb touch. Ljudet är otroligt bra. Jag kan ha lägre ljud på och det låter ändå rikgit bra. Jag hör ljud i musik jag inte hört med andra hörlurar. På minussidan så är det att kopplingen mellan olika Bluetooth enheter är lite krånglig. Jag får stänga av Bluetooth på enheten de är kopplade till och sedan stänga av och sätta på hörlurarna för att koppla upp mot den nya enheter. Rättelse: det går tydligen att ha två Bluetooth enheter uppkopplade mot hörlurarna samtidigt. Vilket föranleder till vad jag tycker är det bästa jag varit med om på ett par Bluetoothhörlurar (det kanske bara är jag som uppskattar detta). Av och på knappen behöver inte hållas in i x antal sekunder för att starta och stänga av hörlurarna utan ett snabbt tryck startar dem eller stänger av dem.

POWER
Utmärkt
(500+)
d
daSnail
5 omdömen
Bra10 månader sedan

Beställde en klockradio som inte fanns i lager. Produkten skickades till den lokala affären. Produkten var inte av den kvalitet jag hoppats på men det var inga problem att lämna tillbaka.

Feather WS-D1S Wood Stainless Double Edge
Full Star 1
5
(1)
3 689 kr
d
daSnail
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan

Nu hade jag kanske en dålig säkerhetshyvel innan men det känns inte att man rakar sig med Feather WS-D2S. Jag trodde jag höll den fel först men när jag kände efter (lampan vid spegel hade gått sönder plus vit sägg på halsen) så var jag slätrakad. Hade jag vetat att det var sådan skillnad hade jag köpt den för år sedan. Det som skiljer WS-D2S från D1S är att underdelen på hållaren för rakbladet är i silver istället för svart. WS-D2S har ersatt WS-D1S som inte tillverkas längre.

RS Sports Padel X-Series Women's Sandy Edition
Full Star 1
5
(1)
d
daSnail
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan

Otroligt bra och lättspelat racket. Sandy tekniken gör att skruvarna blir otroligt bra.

TVPC Karlstad
d
daSnail
5 omdömen
UselRedigerades 16 år sedan

Samma problem som tidigarekunder till TVPC.se. Jag beställde två produkter. Det visade sig att den ena prdokten inte fanns inne och det skulle ta tre veckor till leverans. Det var den 30 juni. Nu är det den 23:e september och jag får inte ens svar på mina mail till TVPC. Produkten finns inte längre på hemsidan och företaget som tillverkar produkten har tagit ner sin hemsida. Så de har antagligen gått i konkurs. Det vettiga borde ju då vara att kontakta mig (kunden) och sedan återbetala det jag satt in på TVPCs konto. Men icke. Istället är det total tystnad. Så var försiktig. Betala inte i förväg!!!